New Profesional Consult 930 x 122

impozite

TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE. PRIMĂRIA MIOVENI INFORMEAZĂ

Taxe și impozite locale. Primăria Mioveni informează. Începând de ieri, 3 ianuarie 2017, impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.primariamioveni.ro, secţiunea taxe online, sau www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Cei interesaţi să folosească pentru prima dată serviciul online sunt rugaţi să se autentifice, utilizând cardul bancar, la adresa www.ghiseul.ro pentru autenficare în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor. Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa impozitesitaxe@primariamioveni.ro.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Amintim că persoanele fizice şi juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2017. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3