EcoMoto 930×122

cărămizi

UCIGAŞII TĂCUŢI DIN ARGEŞ

Ucigaşii tăcuţi din Argeş. Aşa cum v-am informat, un grav incident s-a produs ieri după-amiază în centrul Piteştiului când o cărămidă desprinsă de pe faţada complexului Fortuna a rănit grav o femeie gravidă. Amănunte, AICI.

Citiți și: SCANDALOS! PRIMĂRIA DĂ BANI DOAR PENTRU BLOCURILE DIN CENTRU

Problema este că astfel de pericole pândesc la tot pasul nu doar în Piteşti, ci peste tot prin judeţ, în special în oraşe. Multe clădiri – aşa cum am mai atras atenţia (un exemplu, AICI) – sunt într-o stare de degradare avansată, oricând putând să se desprindă de pe faţada sau acoperişul lor componente care pot omorî chiar pe cineva. La fel stau lucrurile şi la blocurile la ale căror faţade nu s-au mai făcut intervenţii de la construirea lor.

Conform legii, proprietarii clădirilor au obligaţia de a le întreţine într-o stare corespunzătoare şi sunt direct responsabili de eventualele accidente provocate de elemente constructive care rănesc sau omoară oameni. Primăria Piteşti a decis ca de la 1 ianuarie 2018 să impună şi un impozit de trei ori mai mare decât de obicei pentru cei care au clădiri sau terenuri neîngrijite. Să sperăm că va avea efect măsura, deşi de multe ori proprietarii invocă lipsa banilor (este drept că nici statul nu se implică mai deloc în acest sens). (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90