EcoMoto 930×122

furtuni

ULTIMA ORĂ! APEL CĂTRE LOCUITORII DIN MIOVENI

Ultima oră! Apel către locuitorii din Mioveni. În urmă cu puțin timp, Primăria orașului Mioveni a făcut un apel public:

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Având în vedere recentele evenimente cauzate de fenomene meteo extreme în zona de vest și de nord a țării, conducerea Primăriei Mioveni atrage atenția populației, încă o dată, asupra responsabilităților fiecărui cetăţean.

Dezastrele, cu tot caracterul lor extrem, fac parte, şi ele, din viaţa noastră. Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple ceva grav pentru a lua măsuri de prevenire şi de micşorare a efectelor unor posibile dezastre. Focul, inundaţiile, cutremurele, furtunile, catastrofele provocate de neglijenţe umane, mai mari sau mai mici, pot apărea în orice moment şi pot provoca daune ireparabile sau pierderi de vieți. Identificarea şi prevenirea cauzelor care pot reprezenta un pericol, precum şi stabilirea din timp a ceea ce avem de făcut în caz de necesitate pot limita eventualele pierderi sau daune.

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

Pe această cale, se face un apel la administratorii asociațiilor de proprietari să verifice cu atenție mansardele de bloc și acoperișurile, starea de degradare sau eventualele defecțiuni tehnice care au apărut în timp la acestea.

Cetățenii sunt rugați, de asemenea, să anunțe din timp autoritățile – Primăria, ISU, Poliția Locală – atunci când observă o eventuală situație care pe viitor poate produce accidente – cărămizi care stau să se desprindă de pe o fațadă sau o tablă desfăcută pe acoperișul unui imobil, copaci bătrâni, înalți sau afectați de furtuni și care se pot rupe sau prăbuși peste case sau fire de electricitate, mașini parcate periculos, panouri publicitare sau stâlpi de iluminat care prezintă unele elemente destabilizate etc.

La nivelul Primăriei Mioveni o echipă din subordinea arhitectului-șef al orașului va începe, de astăzi, o verificare a tuturor panourilor publicitare stradale și a tuturor elementelor de arhitectură urbană care se află amplasate pe domeniul public.”, transmite Primăria Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3