NOR CURIER 930X122

cornel ionica

ULTIMA ORĂ! PRIMARUL, DECIZIE PENTRU RIDICAREA MAȘINILOR

Primarul, decizie pentru ridicarea mașinilor. Serviciul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public al Piteștiului va începe să funcționeze abia din primăvara anului 2018.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Anunțul l-a făcut primarul Cornel Ionică, în urmă cu puțin timp, în conferință de presă. Ionică nu a precizat o dată mai exactă.

Potrivit edilului, mașinile ridicate vor fi depozitate în zona Târgului Săptămânal. De acolo proprietarii le vor putea recupera, în schimbul plății unei taxe care va fi stabilită.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Acum câțiva ani, în Piteşti a funcţionat un serviciu de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar (cu o firmă privată), dar acesta a fost suspendat din cauza unor probleme de ordin legislativ. Între timp problemele au fost clarificate, iar primăriile au din nou undă verde. Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3