EcoMoto 930×122

drum

UN NOU DRUM ÎN ARGEȘ

Un nou drum în Argeș. Primăria comunei argeşene Moşoaia a primit undă verde de la autorităţile centrale pentru începerea unui proiect ambiţios cu fonduri europene.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cu suma de 1.000.000 de euro accesată de la Uniunea Europeană va fi construită o arteră ocolitoare a municipiului Piteşti, lungă de 3,5 km, care ar urma să lege tronsonul de drum naţional Piteşti – Drăgăşani de tronsonul de drum naţional Piteşti – Băbana, în zona Smeura. Drumul va asigura accesul locuitorilor din Moşoaia în Piteşti pe altă rută decât cea existentă.

Lucrările vor începe după parcurgerea procedurilor de achiziţie publică prevăzute de lege, dar în acest an, promit autoritățile. Termenele exacte de execuție vor fi stabilite ulterior desemnării constructorului.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90