Donaris 930 x 122

banat

UN NOU SENS UNIC ÎN PITEŞTI

Un nou sens unic în Piteşti. Autorităţile locale din Piteşti iau în calcul posibilitatea instituirii unui nou sens unic pe o stradă importantă.

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

De această dată se analizează consecinţele pe care o asemenea măsură le-ar avea pe strada Banat. Aceasta face legătura între strada Războieni şi bulevardul Eroilor şi este una dintre cele mai aglomerate din municipiu.

În condiţiile în care locurile de parcare sunt puţine, maşinile proprietarilor de apartamente din zonă sunt parcate de o parte şi de alta a străzii Banat, iar circulaţia se mai desfăşoară doar pe mijloc. Cu greu pot, în anumite porţiuni de drum, să aibă loc două maşini una pe lângă alta.

Citiți și: ÎNCĂ UN SENS UNIC ÎN PITEȘTI

Primarul Cornel Ionică afirmă că singura soluţie ar fi instituirea unui sens unic. Încă nu s-a decis în ce direcţie (spre Războieni sau spre Bulevardul Eroilor) va fi sensul de mers, această măsură urmând să fie luată în Comisia de circulaţie a municipiului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90