930X122 MAIA

ion georgescu

VANDALISM! CE MĂSURI RADICALE PREGĂTEȘTE PRIMĂRIA

Vandalism! Ce măsuri radicale pregătește Primăria. Zona de picnic din Făget – Mioveni a fost vandalizată. Informația o furnizează Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, care precizează că au fost luate măsuri de reparații.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

”Revenim cu rugămintea ca cetățenii care surprind astfel de fapte să le aducă imediat la cunoștința Poliției Locale Mioveni, la numărul de telefon 0348/445.855, sau la dispeceratul non-stop al Primăriei Mioveni, la numărul de telefon 0348/455.999.”, transmite primarul Ion Georgescu.

Potrivit aceleiași surse, în zona de picnic din cartierul Făget au început lucrările de montare a unui sistem de supraveghere video pentru ca pe viitor asemenea incidente să fie prevenite.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Pitești! Și nu e prima dată!

De asemenea, Consiliul Local Mioveni va analiza propunerea de împrejmuire a zonei de picnic Făget cu un gard, amplasarea unor bariere de acces în parcare și introducerea unei taxe de intrare în acest perimetru, mai precizează Ion Georgescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA