930×122 CAPRA 5

Arges

VESTE MARE PENTRU LOCUITORII DIN SUDUL ARGEŞULUI

Veste mare pentru locuitorii din sudul Argeşului. Consiliul Judeţean a decis să se asocieze cu mai multe comune din sudul Argeşului, acolo unde infrastructura rutieră este grav deteriorată, pentru reabilitarea unui drum de maxim interes.

Citiți și: A nins în Argeș!

În şedinţa sa în plen de săptămâna viitoare, Consiliul Judeţean va aproba acordul-cadru de parteneriat cu comunele Slobozia, Mozăceni, Negraşi, Teiu, Rociu, Căteasca şi Oarja pentru modernizarea drumului judeţean DJ 503, de la limita cu judeţul Dâmboviţa – Slobozia – Mozăceni – Negraşi – Teiu – Rociu – Oarja – (DJ 702 G – km 3+824).

Reabilitarea ar putea fi realizată cu bani de la Guvern. Investiţia are ca scop reducerea timpului de deplasare, fluidizarea traficului şi creşterea siguranţei circulaţiei rutiere. Câteva zeci de mii de argeşeni vor beneficia de acest drum reabilitat care străbate jumătatea de sud a judeţului. Lucrările vor începe după parcurgerea etapelor prevăzute de lege pentru achiziţii publice. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90