SMART KIDS 930X122

adp

VESTE PENTRU ȘOFERI. PRIMĂRIA A STABILIT

Veste pentru șoferi. Primăria a stabilit. Primăria Piteşti a planificat pentru acest an lucrări cu bani de la bugetul local pentru reabilitarea mai multor străzi din municipiu. Este vorba despre alte investiţii decât cele aflate deja în derulare (cum este cazul străzii Exerciţiu). Lucrările care vor fi făcute de Administraţia Domeniului Public (ADP).

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Pe lista municipalității se află bulevardul Eroilor (tronsonul cuprins între strada Exerciţiu şi bulevardul Republicii) și străzile Petre Ispirescu, Dârzului, Găvenii, Plopilor, Banat, Barbu Ştefănescu Delavrancea, Ion Ionescu de la Brad, Iosif Gabrea, Virgil Tempeanu, Pompiliu Robescu, George Sion, Emil Simionescu şi Victor Bilciurescu.

Nu puține dintre străzile Piteștiului arată foarte prost, ieșind „ciuruite” din iarnă, situație asupra căreia ePitești a atras atenția: AICI.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3