930×122 CAPRA 5

bascov

VESTE URIAȘĂ PENTRU CĂLĂTORII PUBLITRANS DIN BASCOV

Veste uriașă pentru călătorii Publitrans din Bascov. Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a anunțat cu puține minute în urmă, în ședința în plen a Consiliului Local, că autobuzele Publitrans de pe linia 2 vor circula din nou și în Bascov, cu stații de îmbarcare și debarcare de călători înainte de sensul giratoriu din comună.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Potrivit sursei citate, cursele ar urma să fie reluate, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Cornel Ionică nu a precizat o dată exactă.

Primarul a specificat că municipalitatea a obținut de la Guvern avizul necesar, practic o derogare de la lege.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Reamintim că de la 1 septembrie 2017 autobuzele Publitrans Piteşti (Publitrans este societate a municipalității) nu mai aveau voie, conform noii legislaţii, să intre în Bascov sau în alte localităţi limitrofe pentru a prelua sau a lăsa călători, fapt care a generat o criză şi un val de profundă nemulţumire (amănunte, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90