930 x122 grota rece

cornel ionica

VESTEA AȘTEPTATĂ DE MII DE ANGAJAŢI DIN PITEȘTI

Vestea așteptată de mii de angajați din Pitești. Mii de angajaţi din admininstraţia publică locală piteşteană aşteaptă cu nerăbdare şedinţa în plen de la începutul lunii august 2017 a Consiliului Local.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Motivul? În şedinţa respectivă se vor stabili noile salarii ale angajaţilor din administraţia locală, în conformitate cu legea salarizării unitare, care a intrat în vigoare pe 1 iulie anul acesta. Potrivit documentului, salariile din administraţie sunt stabilite de primari şi consiliile locale, în anumite limite impuse de lege.

„În acest moment evaluăm toate salariile angajaţilor noştri. Un lucru este cert: nu vor scădea veniturile, din contră. Vor fi creşteri moderate. Salariile vor fi şi uniformizate.”, declară primarul Cornel Ionică (foto) pentru ePitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Pe lângă sutele de angajaţi din Primărie, alte câteva mii lucrează la Poliţia Locală, Administraţia Domeniului Public, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului, Direcţia de Asistenţă Socială, Serviciul Public de Evidenţa Persoanelor, Centrul Cultural şi la Filarmonică.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90