New Profesional Consult 930 x 122

colegiul bratianu

VESTEA MULT AȘTEPTATĂ LA COLEGIUL „BRĂTIANU”

Vestea mult așteptată la Colegiul „Brătianu”. După cum v-am informat, Consiliul Local Piteşti a rectificat bugetul municipiului pentru anul 2016.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Ca urmării a repartizării unei sume importante de la bugetul de stat, rectificarea a avut ca principal scop alocarea de bani pentru plata salariilor restante către cadrele didactice şi personalul auxiliar din mai multe unităţi de învăţământ din Pitești afectate de repartizarea fondurilor iniţiale pe baza principiului costului per elev. Este vorba de restanțe în contul lunii octombrie a anului 2016. Suma totală virată pentru drepturile salariale ale profesorilor din Pitești, pentru sporuri şi contribuţii aferente se ridică, vă amintim, la 9.170.000 de lei. Detalii, AICI.

Astăzi vă prezentăm o situație a repartizării acestei sume. Cei mai mulţi bani – 660.000 de lei – au mers către Liceul de Arte „Dinu Lipatti”. Urmează Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” – 615.000 de lei, Liceul Tehnologic „Astra” – 619.000 de lei şi Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” – 575.000 de lei. Cele mai puţine fonduri au fost virate către Colegiul Naţional „Zinca Golescu” – 10.000 de lei.

Citiți și: Exclusiv. ,,Generalul” Tudosoiu: Toată lumea vorbește despre acest lucru!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90