SMART KIDS 930X122

corbi

VEȘTI BUNE DIN CORBI! (GALERIE FOTO)

Vești bune din Corbi! În comuna argeșeană Corbi au avut loc ieri festivități de deschidere a noului an școlar în unitățile de învățământ din localitate.

Citiți și: Argeș. Un om de 70 de ani s-a luptat cu ursul pentru a-și apăra gospodăria!

Primarul Virgil Baciu a vizitat, pe rând, școlile din satele Corbșori, Stănești și Corbi. ”Le urez succes tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice care încep o nouă etapă în tainele învățăturii. Vă doresc rezultate remarcabile, cu care să vă mândriți peste ani!”, a transmis primarul comunei, Virgil Baciu.

Pentru ca preșcolarii și școlarii din Corbi să beneficieze de cele mai bune condiții, în această perioadă se desfășoară lucrări de modernizare a grupurilor sanitare la Școala Generală și Grădinița Stănești, Grădinița Corbi, Grădinița Jgeaburi și Școala Corbșori.

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN ARGEŞ

Alte lucrări care se fac acum în comună sunt cele de reabilitare și modernizare a rețelei de apă în satele Corbi și Jgheaburi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA