930X122 MAIA

centru

(VIDEO) SCHIMBARE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Schimbare în centrul Piteștiului. Primarul Cornel Ionică anunță că municipalitatea nu va mai emite nicio autorizaţie pentru ocuparea zonei centrale, pietonală, din oraş cu tarabe şi chioşcuri.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Am mutat deja tarabele de lângă Primărie, urmează şi chioşcurile de pe strada Griviţei. Aşa este civilizat! Nu mai emitem în acest an autorizaţii nici pentru terasele la care se făceau doar mici şi peşte pe grătar şi la care mirosea teribil. Sunt deja localuri care au terase pentru vară, nu mai trebuie şi cele improvizate!”, ne declară primarul Piteștiului.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Cel puțin deocamdată, însă, tarabele cu haine din zona Pieței Primăriei nu au fost desființate, ci doar mutate „peste drum”, în vecinătatea Bisericii Romano-Catolice (video). Mutată a fost și ghereta Poliției Locale. În schimb, au fost desființate două căsuțe în care se vindeau miere și alte produse apicole.

ePitești a atras în repetate rânduri atenția asupra „dughenizării” zonei centrale, de promenadă, a Piteștiului. Amănunte, AICI și AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA