EcoMoto 930×122

autobuz

VINE AUTOBUZUL ELECTRIC!

Vine autobuzul electric! Un autobuz electric ar urma să fie testat în această primăvară pe străzile Piteștiului. Este vorba de un autobuz polonez Solaris Urbino E12.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Municipalitatea ia în calcul posibilitatea ca testarea să aibă loc în luna aprilie, în săptămâna în care se va desfășura și Simfonia Lalelelor (Simfonia este programată pentru weekend-ul 21-23 aprilie). Autobuzul va fi testat în Pitești cel mai probabil pe parcursul unei săptămâni sau chiar timp de zece zile. Calendarul oficial urmează să fie stabilit și anunțat public.

Amintim că recent autobuzul a fost testat în Oradea. Timp de o săptămână orădenii au putut circula gratuit cu acest autobuz. Așa cum v-am informat, Primăria Pitești vrea să cumpere pentru Publitrans, cu bani europeni, 25 de autobuze electrice. Firma producătoare va fi aleasă în urma viitoarelor proceduri legale de achiziție. O variantă ar putea fi chiar autobuzul polonez Solaris Urbino E12 (foto). Detalii despre acest autobuz, AICI.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Municipalitatea piteșteană a cumpărat în anul 2015 de la aceeași firmă poloneză Solaris un număr de 70 de autobuze “clasice”. AICI puteți citi amănunte. (Sursă foto: bihon.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90