Donaris 930 x 122

Arges

ZECI DE PRIMĂRII DIN ARGEȘ, DATOARE. CE RISCĂ

20 de primării din Argeș au datorii la Consiliul Județean. Datoriile s-au acumulat după ce primăriile nu au achitat cota pe care trebuie să o vireze către Consiliu în contul taxelor încasate pentru maşinile mai mari de 12 tone. Cele 20 de primării au datorii totale de 30.800 de lei.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Anunțul îl face președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu. Potrivit sursei citate, comunele cu cele mai mari datorii sunt Aninoasa – 3.953 de lei, Ciomăgeşti – 3.001 leu şi Moşoaia – 5.649 de lei. La polul opus, primăriile cu cele mai mici sume datorate sunt Albota (118 lei) şi Ţiţeşti (206 lei).

Dacă nu își achită datoriile în cel mai scurt timp, cele 20 de primării riscă să nu mai primească, la rândul lor, bani de la Consiliul Judeţean Argeș, avertizează președintele Manu.

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90