Donaris 930 x 122

asociatii de proprietari

ZI MARE PENTRU ASOCIAȚIILE DE BLOC

Zi mare pentru asociațiile de bloc. Joi, 18 mai, de la ora 17, se va desfășura festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului ,,Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din Piteşti”, ediția 2017.

Citiți și: Persoane care îți pot intra în casă fără mandat. Cine se opune riscă sancțiuni dure

Festivitatea va avea loc în sala mare a Primăriei.

Amintim că în acest an Marele premiu – în valoare de 2.500 de lei – îi va reveni asociaţiei de proprietari „Brâncoveanu D1-D2 nr.212” de la blocurile D1-D2 din Centru (aproape de bazarul „Gheorghe Lazăr”).

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Celelalte premii, pe cartiere – în valoare de câte 1.500 de lei – le vor reveni următoarelor asociaţii: „Mioriţa”, bloc B1 – Nord; „Ghiocelul”, bloc B24 – Găvana; „Vlaicu Vodă”, bloc D16 – Exerciţiu; „Ana”, bloc H5 – Războieni; „Venus”, bloc 10 – Craiovei; „Uraniu”, bloc B24 – Prundu-Fraţii Goleşti; „Cristal”, bloc P20 – Tudor Vladimirescu; „Viilor”, bloc D9B  – Popa Şapcă.

Premiile sunt impozabile și pot fi folosite exclusiv pentru lucrări de întreținere și reparații la bloc.

La evaluare, făcută de o comisie condusă de viceprimarul Laurențiu Zidaru, au fost avute în vedere criterii precum felul în care arată faţadele blocurilor, spaţiile verzi, căile de acces, terasele acestora și subsolurile. Au putut participa doar asociaţiile de proprietari fără datorii la furnizorii de utilităţi. În selecția finală au intrat 27 de asociaţii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA