Donaris 930 x 122

copii

AI O CUTIE DE PANTOFI? IATĂ CE POŢI FACE CU EA!

În perioada 23 noiembrie-25 decembrie se desfăşoară cea de-a IV-a ediţie a campaniei ,,Crăciunul într-o cutie de pantofi’’. Tot ceea ce trebuie să facă cei care doresc să aducă zâmbetul pe chipul acelor copii pentru care Crăciunul este doar un vis, este să împacheteze ceea ce vor să dăruiască într-o cutie de pantofi.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Imediat după ce va fi închisă i se va ataşa un bileţel pe care va fi trecută vârsta şi sexul copilului căruia îi sunt utile lucrurile din cutie, urmând ca mai apoi să fie trimisă la punctul de lucru: Pitești, str. Vasile Lupu nr.43, jud. Argeș, sau al ARTIFACT pe str. Dumbravei nr. 31, Piteşti.

Campania ,,Crăciunul într-o cutie de pantofi” este organizată de Asociatia Sprijin pentru Viata, Art If Act și Universitatea de Stat Din Pitesti, având ca parteneri: Asociația Împotriva Crimei Organizate și Consiliere Antidrog ACOCA, @Asociația Îngeri și Oameni, Asociația INGMED și postul de televiziune Arges TV. Şi dumneavoastră puteţi face un copil să zâmbească! (Foto: citynews.ro)

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90