NOR CURIER 930X122

Arges

ALERTĂ HIDROLOGICĂ ÎN ARGEȘ

Alertă hidrologică în Argeș. Până mâine, 25 iulie 2018, la ora 16, este valabilă o avertizare hidrologică pentru râuri care tranzitează și județul Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Conform Institutului Național de Hidrologie și Gopodărire a Apelor, este instituit cod galben pe răurile Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Sfântu Gheorghe (judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Argeș, Dolj și Olt), Vedea – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (judeţele Argeș, Olt și Teleorman) și Argeș – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (judeţele Argeș, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu şi Ilfov).

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice, prognoza hidrologică poate fi actualizată.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Vă reamintim că tot până mâine, la ora 21, partea de nord a județului Argeș se află sub avertizare cod galben de ploi abundente (detalii, AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90