930×122 CAPRA 5

anm

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ ÎN ARGEȘ

Alertă meteo de ultimă oră în Argeș. Zona de nord a județului intră sub cod galben de vreme rea. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționate de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuat, după cum urmează:

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Interval de valabilitate: 14 august, ora 12 – 14 august, ora 22; zone afectate: Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj

Interval de valabilitate: 14 august, ora 15 – 15 august, ora 10; zone afectate: Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, sudul Banatului, vestul și sudul Olteniei, zona de munte

Citiți și: Fenomen extrem ,,lovește” România! S-a anunțat

„În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în vestul și nord-vestul țării, apoi și în centrul, nordul și sud-vestul teritoriului.

Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale în general de 55 – 70 km/h, iar temporar peste 80 – 90 km/h, mai ales în sudul și vestul Olteniei, Transilvania și, posibil, în nordul Moldovei. Se vor semnala vijelii, averse, frecvente descărcări electrice și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Pe parcursul după-amiezii de miercuri (14 august), disconfortul termic va persista în sudul, estul și centrul teritoriului, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3