New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

AMENZI PENTRU RESTAURANTE ȘI CLUBURI DIN ARGEŞ

Cel mai recent raport trimis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş pe adresa Prefecturii conține date despre controalele făcute de ISU în zeci de cluburi, baruri, discoteci, cinematografe, săli de spectacole şi mall-uri din județ.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit raportului, pentru diverse deficienţe pe linia prevenirii şi stingerii incendiilor au fost date 50 de amenzi. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale s-a ridicat la 1.129.000 de lei.

Totodată, conform sursei citate, până acum au fost închise și sigilate patru unități (n.r. – restaurantul Capitol și clubul Yoko din Pitești, un club din Curtea de Argeș și sala de spectacole a Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov), despre care v-am informat. Ulterior, două au fost desigilate pentru remedierea problemelor și realizarea procedurilor de autorizare. (Foto Capitol: Alex Popa)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90