New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

APĂ CANAL AVERTIZEAZĂ. RISC MAJOR

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti le aduce la cunoştinţă beneficiarilor săi că în perioadele de secetă prelungită orice consum exagerat poate conduce la presiune scăzută sau chiar la lipsa apei pentru o parte dintre consumatorii branşaţi la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă.

Citiți și: Argeș: Anunț important, de ultimă oră! Clienți afectați

„În ultimele zile, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a luat măsuri pentru utilizarea la maximum a capacităţilor de producţie, transport şi distribuţie a apei potabile. Cu toate acestea, în anumite zone din aria de operare au apărut disfunctionalităţi în asigurarea continuă a apei potabile, pentru care nu există soluţii tehnice de rezolvare imediată.

Pentru a evita avariile repetate apărute ca urmare a creşterii presiunii în reţeaua de distribuţie şi furnizarea restricționată a apei potabile, rugăm consumatorii să nu folosească în exces apa potabilă, pentru a nu priva alţi beneficiari de minimul necesar util fiecărei gospodării.

Citiți și: S-a întâmplat după 30 de ani, în Pitești! Anunțul momentului!

În situaţia reducerii drastice a debitelor surselor de apă în caz de secetă, distribuţia apei se va face după un program propus de operator şi aprobat de autoritatea administraţiei publice locale, program care va fi adus la cunoştinta utilizatorilor în timp util, prin mijloace adecvate, potrivit regulamentului consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din aria de competenţă a unităţilor administrative-teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş.

Conform obligaţiilor contractuale ale clienţilor, toţi utilizatorii indiferent de forma de proprietate au obligaţia de a asigura folosirea eficientă și raţională a apei preluate din rețeaua publică de alimentare cu apă, cu prioritate pentru consumul personal și în scop casnic.

Pentru satisfacerea altor nevoi, cum ar fi stropitul străzilor, al spaţiilor verzi şi grădinilor private, spălatul pieţelor şi al străzilor, spălarea periodică a sistemului de canalizare sau spălarea autovehiculelor, se va utiliza cu precădere apa industrială, potrivit regulamentului consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din aria de competenţă a unităţilor administrative-teritoriale membre ale Asociaţei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş.

Având în vedere situaţia hidrometeorologică existentă în această perioadă, recomandăm fiecărui consumator o utilizare raţională a apei potabile disponibile, pentru a evita prejudicierea alimentării cu apă potabilă a unui număr semnificativ de consumatori”, se arată într-un comunicat de presă transmis de societate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3