NOR CURIER 930X122

autobuz

APARE O NOUĂ LINIE DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI

Apare o nouă linie de autobuz în Pitești. Viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, anunță că municipalitatea intenționează să înființeze o nouă linie de transport cu autobuze Publitrans, pe traseul Teatrul ”Alexandru Davila” – Grădina Zoologică din pădurea Trivale.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

În acest sens, precizează sursa citată, duminică, 31 martie 2019, împreună cu Publitrans (societatea de transport local de călători a municipalității piteștene), va fi realizată o simulare pentru a se stabili dacă accesul autobuzelor în zona Zoo se poate face în condiții de siguranță.

De asemenea, se urmărește ca spațiul de parcare din zona Zoo să fie cât mai puțin afectat la executarea manevrelor de întoarcere a autobuzelor.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

În funcție de rezultatul simulării de duminică, Primăria va stabili când va fi dată în folosință noua linie de autobuz din Pitești și orarul de circulație.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3