Donaris 930 x 122

aplicatie

APLICAŢIE MILITARĂ CA ÎN FILME ÎN PITEŞTI! (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

Foarte mulţi piteşteni au fost luaţi prin surprindere în jurul orei 15, auzind focuri puternice de armă şi elicoptere patrulând deasupra.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În Trivale lumea s-a adunat ca la urs în zona poligonului Şcolii Militare de Aplicaţii pentru Mijloace de Luptă, atât pe strada Calea Drăgăşani, cât şi pe strada Nicolae Dobrin, în încercarea de a prinde cât mai mult posibil dintr-un exerciţiu militar de amploare.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Şi au avut ce vedea. Din aeronave au apărut paraşutişti, în poligon s-a tras cu toate tipurile de arme, sirenele au urlat.

Multă lume din oraş s-a speriat. Poate că nu ar fi stricat să fie informată şi populaţia cu privire la desfăşurarea de forţe respectivă. Nu de alta, dar aşa s-ar fi scutit multe emoţii şi atacuri de panică!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90