930×122 CAPRA 5

Arges

ARGEȘ: BĂTAIE DE JOC LA ÎNĂLȚIME

Argeș: Bătaie de joc la înălțime. Visul oricărui pasionat de drumeţii montane din România este să ajungă pe cel mai înalt vârf din ţară, care se află în Argeş, vârful Moldoveanu (2.544 de metri).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Sunt destui care reuşesc, iar Facebook abundă de fotografii ale celor care izbândesc. Problema este că mulţi nu se mulţumesc cu poza, ci îşi lasă şi „amprenta” pe catargul şi însemnele montate aici.

Tablele indicatoare cu denumirea şi altitudinea vârfului s-au umplut de semnături ale drumeţilor şi, mai nou, de stick-ere cu diverse însemne. Indicatorul seamănă cu un pom de Crăciun!

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Adevăraţii iubitori ai muntelui sunt revoltaţi şi cer să se ia măsuri, dar este greu să faci aşa ceva. Ţine, până la urmă, de bunul simţ al fiecăruia cum să se comporte, chiar şi pe cel mai înalt vârf de munte al ţării. Doar nu o să stea un salvamontist de gardă pe Moldoveanu pentru a păzi vârful! (Sursă foto: Facebook Nu sunt singur pe munte)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90