930 x122 grota rece

bascov

ARGEȘ: COPIL GRAV RĂNIT

UPDATE: Copil grav rănit. Biroul de Presă al Poliției Argeș vine cu următoarele precizări: ”Copilul însoțea un bărbat de 48 de ani, din Budeasa, posibil o rudă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În timp ce lucra la acoperișul casei, bărbatul a manevrat greșit o grindă, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 5 metri. Ulterior a căzut și grinda și a lovit copilul. Bărbatul se află la spital, fiind în afara oricărui pericol.”

Un copil în vârstă de 14 ani din comuna argeșeană Budeasa s-a accidentat ieri la renovarea unei case. Minorul a fost preluat de o ambulanță, conștient, și transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, băiatul a suferit un traumatism cranio – cerebral grav.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Medicii de la Pediatrie au decis ca minorul să fie transferat la spitalul Bagdasar Arsenie din București, informează sursa citată. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90