New Profesional Consult 930 x 122

cocu

ARGEȘ: FEMEIE GRAV RĂNITĂ

UPDATE: Femeia s-a rănit după ce încercat să aprindă focul în sobă cu ajutorul motorinei, iar hainele i-au luat foc. Au ars casa de locuit și anexele pe o suprafață de 30 de mp, 200 de kg de cereale, 1.000 de kg de lemne de foc, materiale textile, mobilier și 20 de metri liniari de gard din lemn. La fața locului au acționat două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești și Garda de Intervenție nr. 2 Vedea.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Argeș: femeie grav rănită. Pompierii intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la o casă din comuna argeşeană Cocu.

O femeie în vârstă de 76 de ani, proprietara locuinţei, a fost grav rănită. Bătrâna a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului. Un echipaj medical cu ambulanță SMURD a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Cauza incendiului urmează să fie stabilită. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3