930×122 CAPRA 5

flăcări

ARGEŞ: LIVEZI ÎN FLĂCĂRI

Argeş: livezi în flăcări. Incendiile de vegetaţie provocate intenţionat pentru degajarea terenurilor agricole, dar şi jocul copiilor cu focul au făcut ca două livezi şi o pădure din Argeş să fie afectate de incendii puternice.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

ISU Argeş informează că două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea au intervenit în localitatea Uda, sat Bădulești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată dintr-o livadă de pruni și care s-a extins și la marginea unei păduri.  Au ars livada cu lăstăriș și mărăciniș pe aproximativ 15 ha.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Popești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Izvoru. Au ars aproximativ 7.000 mp de vegetație uscată de pe izlaz, iar la alt proprietar aproximativ 3.000 mp de vegetațe din plantația de pruni (s-au degradat 40 de pruni).

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

(Foto: Obiectivsm.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90