New Profesional Consult 930 x 122

corbi

ARGEȘ: URSUL A DAT ATACUL LA PRUNI

Argeș: Ursul a dat atacul la pruni. Un urs a distrus mai mulți pruni dintr-o livadă din comuna argeșeană Corbi, localitate situată în zona de nord a județului.

Citiți și: Argeș. Gest revoltător al unui bărbat în preajma unei ursoaice cu 2 pui

Argeșeanul ai cărui pruni au fost distruși a postat pe contul său de socializare fotografii care arată situația de la fața locului. „Ursul face ravagii”, a scris acesta.

Citiți și: Alte imagini revoltătoare de pe Transfăgărășan! Urs atacat cu spray de un bărbat

Nu este pentru prima dată când ursul atacă în Corbi. Omenilor le-au fost distruși pomi fructiferi și omorâte animale.

Potrivit primarului Virgil Baciu, mai mulți localnici au fost afectați în ultima perioadă de atacuri ale urșilor, „întâlnirea” cu ursul devenind în Corbi o „chestiune cotidiană”.

„Oamenii sunt disperați, nu avem ce face. A fost trimisă adresă la autorități și adresa a venit la Primărie, la noi, să rezolvăm noi situația! Cel mai probabil se vor lua măsuri când situația va scăpa de sub control, când se va întâmpla o tragedie, ca în Caracal. Și atunci vor acționa pe repede-înainte, pompieristic!”, declară pentru ePitești primarul comunei Corbi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA