Donaris 930 x 122

act sexual

ARGEȘEAN ANCHETAT DUPĂ CE A FĂCUT SEX CU O FETIȚĂ DE 11 ANI

Argeșean anchetat după ce a făcut sex cu o fetiță de 11 ani. Un bărbat de 32 de ani, din comuna Sălătrucu, a fost reținut ieri, 12 octombrie, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițiștii au stabilit că vineri seara, 11 octombrie, bărbatul ar fi întreținut un act sexual cu o fetiță de 11 ani, tot din Sălătrucu.

Vineri seara, părinții fetei ar fi sesizat dispariția minorei, după ce bărbatul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu fata, ar fi venit la familia acesteia, susținând că vrea să se căsătorească cu minora.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Părinții, aflați sub influența băuturilor alcoolice, nu ar fi observat că fata a plecat cu bărbatul.

După ce și-ar fi revenit din beție, au sunat la 112. La aproximativ 30 de minute după sesizarea autorităților, minora a fost găsită în locuința individului.

În urma unui control medical, s-a stabilit că fata avusese un act sexual.

Argeșeanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Pentru act sexual cu un minor, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani. (Foto: descriptiv)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90