930 x122 grota rece

comuna merișani

ARGEȘEAN REȚINUT PENTRU OMOR. FETIȚĂ DE 2 ANI, UCISĂ CU BESTIALITATE

„Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanța de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pe numele unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 15 august 2019 acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri unei minore de 2 ani, fiica concubinei sale.

După administrarea probatoriului, bărbatul, de 21 de ani, din comuna Merișani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”, informează Poliția Județeană.

Citiți și: Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

Poliția a fost sesizată cu privire la această situație de reprezentanți ai Spitalului de Pediatrie din Pitești. În seara zilei de 15 august, micuța a fost adusă cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie, în stop cardio-respirator. Inițial, mama micuței ar fi susținut că fetița s-a înecat!

În ciuda încercărilor medicilor de a o salva, copila a decedat la spital. După efectuarea necropsiei, s-a stabilit că micuța a murit nu înecată, ci după ce ar fi fost bătută.

Părinții fetiței nu au divorțat, însă femeia locuiește la concubinul ei, suspectat acum că ar fi omorât-o pe copilă. Cei doi sunt de etnie romă. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90