New Profesional Consult 930 x 122

consumatori

ARGEȘENI DESPĂGUBIȚI, PATRONI AMENDAȚI

Argeșeni despăgubiți, patroni amendați. În primele şase luni ale anului în curs, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeș a primit 1.141 de reclamaţii de la cetăţeni.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Argeșenii au făcut sesizări cu privire la diverse produse alimentare, dar și la serviciile de furnizare de energie electrică, gaze naturale, agent termic, telefonie, Internet şi cablu TV.

Doar 15% dintre sesizări au fost considerate nefondate. În cazul unora dintre argeșenii ale căror reclamații s-au dovedit întemeiate, firmele vinovate au fost obligate să achite despăgubiri. Valoarea lor totală în Argeș în primele șase luni din 2016 s-a ridicat la aproape 374.000 de lei. Firmele au fost și sancționate, fiind nevoite să plătească, în total, amenzi de 1.300.000 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3