930×122 CAPRA 5

buzoești

ARGEȘENI RĂMAȘI FĂRĂ TON LA TELEFON

Argeșeni rămași fără ton la telefon. În această dimineață, în jurul orei 6, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în comuna Buzoești pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un câmp, lângă o cale ferată, la vegetația uscată și care a cuprins și stâlpii de telefonie din zonă.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Informația ne-a furnizat-o în urmă cu puțin timp Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, au ars patru stâlpi (din lemn) de telefonie și s-au degradat alți șase. Mai mulți abonați de telefonie fixă au fost afectați. Nu există încă o estimare a numărului acestora. A ars și vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 4.000 de mp.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

Intervenția a fost una dificilă, pompierii deplasându-se pe jos, pe un drum greu accesibil, pe o distanță de aproximativ 3 kilometri. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90