NOR CURIER 930X122

Arges

ATACURI DISTRUGĂTOARE ÎN ARGEŞ

Atacuri distrugătoare în Argeș. De la începutul anului, mai multe localităţi din județul Argeș au fost „călcate” de animalele sălbatice, care au provocat pagube importante în gospodării şi la culturile agricole.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit unui raport al Gărzii Forestiere Argeş, în primele cinci luni ale acestui an în județ au fost înregistrate nu mai puțin de 25 de cazuri de atacuri ale animalelor sălbatice, care s-au soldat cu pagube. În 15 cazuri a fost vorba despre mistreţi, iar în 10 despre urşi.

Problema este că animalele sălbatice ajung chiar şi până în mijlocul comunelor, aşa cum s-a întâmplat în Coşeşti cu o ursoaică şi trei pui.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Recent, un urs a atacat mai multe gospodării din comuna Mălureni (AICI, detalii).

De asemenea, vă amintim, cetatea Poenari a fost închisă temporar din cauza unei alte ursoaice cu trei pui, care a apărut chiar pe scările de acces, putând oricând să atace turiştii. Cetatea a fost redeschisă doar după mutarea urşilor, iar accesul se face acum în condiţii speciale (amănunte, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90