New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ATENŢIE, ŞOFERI! WEEKEND CU RADARE!

Atenţie şoferi! Weekend cu radare! Pe parcursul weekend-ului, Poliţia Argeş intensifică acţiunile pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru depistarea celor care pun în pericol siguranța traficului, conducând cu viteză excesivă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Poliţiştii vor utiliza autospecialele inscripţionate sau neinscripţionate, dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare, dar şi pistoalele – radar cu laser.

„Respectaţi limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum! Valoarea vitezei şi imaginea maşinii, cu numărul de înmatriculare vor rămâne înregistrată pe cardurile de memorie ale aparatelor radar în mișcare, montate pe autospeciale inscripţionate sau neinscripţionate ori pe ale pistoalelor-radar cu laser care pot înregistra viteza unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Aceste radare sunt mijloace tehnice certificate sau omologate şi verificate metrologic, însă poliţistul nu este obligat să vă arate aceste atestări.”, atrage atenţia Poliţia Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3