930 x122 grota rece

accident

AUTOBUZE PUBLITRANS, ACCIDENTE ÎN PITEȘTI

Autobuze Publitrans, accidente în Pitești. Şoferii care conduc autobuzele Publitrans, societatea de transport în comun a municipalității Piteşti, s-au făcut vinovaţi în acest an de producerea mai multor accidente de circulaţie.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Potrivit unui raport al societăţii înaintat Consiliului Local, în primele 6 luni ale anului în curs au fost înregistrate 26 de accidente rutiere provocate de şoferii Publitrans. Dintre acestea, 17 s-au produs în primele 3 luni ale anului, iar 9 în al doilea trimestru.

Din fericire, accidentele în care au fost implicate autobuze ale Publitrans nu s-au soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, ci doar cu răniţi uşor și pagube materiale minore.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • COSEREA SORIN spune:

    La cum circula, de parca sunt regii soselelor, injura si calatorii ca le cer sa opreasca in statiile in care nu opresc, deci unii soferi de autobuze NU AU CE CAUTA IN TRANSPORTUL PUBLIC!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3