Donaris 930 x 122

autorizaţie

AVEM LISTA! GRĂDINIȚE, ȘCOLI ȘI LICEE DIN PITEȘTI FĂRĂ AUTORIZAȚIE ISU

Avem lista! Grădinițe, școli și licee din Pitești fără autorizație ISU. În urmă cu aproximativ o săptămână v-am anunțat că, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pe raza municipiului Pitești funcționează fără autorizație de securitate la incendiu mai multe clădiri care aparțin unor unități de învățământ.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Potrivit sursei citate, clădirile aparțin următoarelor instituții de învățământ:

-Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” – sala multimedia

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

-Colegiul Național ”Zinca Golescu” – corpul 2

-Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” – cămin școală

-Grădinița cu program prelungit ”Albă ca zăpada” – extindere corp P+1E

-Grădinița cu program prelungit ”Floare de colț” – corpul 1

-Școala Gimnazială ”Nicolae Simonide” – atelier școală și grădiniță

-Școala Gimnazială ”Traian” – sala de sport

-Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” – corpul 1

-Liceul de Artă ”Dinu Lipatti” – corpul A și corpul B.

Am luat legătura cu inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu. Care este poziția Inspectoratului Școlar în ceea ce privește această situație?

Dumitru Tudosoiu precizează că știe bine problema și că respectivele grădinițe, școli și licee ”au un plan de măsuri pentru ca autorizațiile să fie obținute.

Fiind și consilier municipal, știu că la nivelul Primăriei Pitești s-au dispus măsurile financiare necesare pentru ca autorizațiile să fie obținute.”

Vă reamintim că ISU Argeș are și o serie de reglementări care ar trebui respectate de către unitățile de învățământ în ceea ce privește repartizarea elevilor în sălile de clasă. Care sunt aceste reglementări, ce spun Inspectoratul Școlar și conducerile unor instituții școlare din Pitești referitor la acest subiect, în articole viitoare. (Foto 1: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3