NOR CURIER 930X122

coroane

AZI E ZIUA ARMATEI! EROII NEAMULUI, COMEMORAŢI ÎN PITEŞTI!

Astăzi este Ziua Armatei Române, ocazie cu care conducerea Garnizoanei Piteşti a organizat o ceremonie militară şi religioasă la Monumentul Tanchiştilor din zona străzii Nicolae Dobrin.

Citiți și: Un nou consilier județean în Argeș!

După ce un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului, conducerea Garnizoanei, reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, ai principalelor instituţii deconcentrate din judeţ, ai Prefecturii şi ai partidelor politice au depus coroane de flori la monument.

Manifestările dedicate Zilei Armatei au fost deschise ieri cu ceremonia de depunere a jurământului militar de către elevii Şcolii de Maiştri şi Militari din Piteşti, în Piaţa Primăriei.

Citiți și: Schimbări importante privind rezerviștii voluntari

În Piteşti există în acest moment atât o unitate militară de tancuri, cât şi una de transmisiuni. De asemenea, în municipiu funcţionează şi un Spital Militar şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţei „Basarab I” a Forţelor Terestre.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3