930 x122 grota rece

bacalaureat

BACALAUREAT 2016: CÂND SE DEPUN CONTESTAŢII

Afişarea primelor rezultate al examenului naţional Bacalaureat 2016 este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16). În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16-20. Rezultatele finale la BAC 2016 vor fi făcute publice la data de 16 iulie.

Citiți și: Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu Evaluarea Națională și Bacalaureatul anul acesta

Prima etapă a examenului de Bacalaureat 2016 s-a desfăşurat în perioada 13-15 iunie, cu evaluarea competenţelor linvistice de comunicare în limba română. Sesiunea din acest an a exameului de Bacalaureat s-a încheiat vineri, 8 iulie, cu o probă la alegere la una din 10 materii (Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Sociologie, Filosofie, Logică, Psihologie sau Economie).

Absolvenţii de liceu care nu au promovat examenul în această sesiune se pot înscrie la cea de-a doua sesiune, care se va desfăşura în perioada august-septembrie, prima probă urmând să aibă loc la data de 16 august.

Citiți și: Incredibil! Ce s-a descoperit în lacul din Ștrand va atrage piteștenii ca un magnet

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90