NOR CURIER 930X122

accident

BĂRBAT LOVIT DE AMBULANȚĂ. A MURIT LA SPITAL

UPDATE 3: Bărbatul a murit la spital. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

UPDATE 2: Pieton lovit de ambulanță. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că victima (în vârstă de 39 de ani, din comuna argeșeană Lunca Corbului) a fost transportată la Spitalul Județean din Pitești. Bărbatul este în stare gravă. Medicii încearcă să-l resusciteze. 

UPDATE 1: Poliția anunță că pietonul este conștient, dar grav rănit. Potrivit sursei citate, ambulanța se afla în misiune, transportând un copil din Slatina către București. 

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

Un accident rutier s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Lunca Corbului.

O ambulanță înmatriculată în județul Olt a lovit un pieton. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3