Donaris 930 x 122

beat

BĂUT LA VOLANUL UNEI MAŞINI DE TRANSPORT DE PERSOANE

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au acţionat astăzi între orele 7 şi 8:30 la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 şi Ion Minulescu, ocazie cu care au aplicat 14 amenzi, în valoare totală de 3.000 de lei.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Oamenii legii l-au depistat pe un tânăr de 34 de ani din comuna Ciomăgeşti care conducea o autoutilitară de transport public de persoane aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Șoferul a fost sancţionat contravenţional cu 1.125 de lei. De asemenea, i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

În plus, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 55 de ani din Piteşti care conducea un autoturism având inspecţia tehnică periodică expirată. A fost amendat şi i s-a retras retras certificatul de înmatriculare al autovehiculului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești: Halucinant! Conducea rupt de beat, la prima oră a dimineții

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90