New Profesional Consult 930 x 122

blocaj

BLOCAJ PE O STRADĂ DIN PITEȘTI: ”ESTE HAOS!”

Blocaj pe o stradă din Pitești. Locatarii de pe strada I.L. Caragiale din Piteşti (de pe platoul din prelungirea cartierului Războieni, spre Craiovei) sunt nemulţumiţi deoarece strada este aproape blocată în anumite momente ale zilei din cauza unei firme care îşi desfăşoară activitatea aici.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba despre o societate care se ocupă cu comerţul de piese şi componente auto.

„Zilnic, în dreptul acestei societăţi este un haos! Este şi blocaj stradal din cauza maşinilor clienţilor şi ale salariaţilor. În majoritatea cazurilor, clienţii îşi montează pe maşini la faţa locului accesoriile cumpărate, lăsând în urmă o mizerie de nedescris.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Realizarea unei linii continue de marcaj nu a rezolvat problema. Soluţia este simplă: firma să fie obligată să amenajeze în curtea sa interioară o parcare. Sunt acolo două heleştee care pot fi acoperite, deoarece în rest reprezintă un focar de ţânţari şi broaşte.”, se arată într-o sesizare formulată pe adresa Primăriei Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3