930 x122 grota rece

bogdan ivan

BOGDAN IVAN SE ALĂTURĂ DEMERSULUI LUI TUDOR PENDIUC

Bogdan Ivan se alătură demersului lui Tudor Pendiuc. Este vorba despre declararea zilei de marţi, 20 decembrie 2016, atunci când va fi înmormântat fostul director general al Uzinei Automobile Dacia, Constantin Stroe, zi de doliu judeţean. Pendiuc apreciază că în cinstea celui care a fost Constantin Stroe oficialităţile judeţene trebuie să aducă astfel un ultim omagiu.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

Demersul este susținut Bogdan Ivan, care consideră că personalitatea preşedintelui Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) trebuie omagiată la adevărata sa valoare. „A fost un om deosebit. Dumnezeu să îl ierte!”, spune Bogdan Ivan.

Mâine, la Consiliul Judeţean Argeş va avea loc o şedinţă ordinară în urma căreia s-ar putea decide ca ziua înmormântării lui Constantin Stroe să fie declarată zi de doliu judeţean.

Citiți și: O mare doamnă a scenei artistice tocmai s-a stins din viață!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA