Donaris 930 x 122

ford driving skills for life

360 DE PITEȘTENI CONDUC MAI SIGUR DATORITĂ CURSURILOR GRATUITE DE CONDUCERE PREVENTIVĂ FORD DRIVING SKILLS FOR LIFE

360 de piteșteni conduc mai sigur datorită cursurilor gratuite de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life.

Citiți și: ECHIPĂ CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA RALIURI, CURSURI GRATUITE DE CONDUCERE ÎN PARCAREA AUCHAN BRADU

Weekendul trecut, Ford și Napoca Rally Academy, echipa campioană națională la raliuri, au adus în premieră în Pitești cursurile gratuite de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life.

Aproximativ 360 de tineri șoferi piteșteni au luat parte la DSFL în cele două zile de sesiuni care au avut loc în parcarea Auchan Sud-Bradu, din cadrul centrului comercial Pitești Retail Park.

Ei au putut afla chiar de la piloții Napoca Rally Academy despre cum să controleze mașina în condiții de supravirare și subvirare și despre frânarea de urgență și au putut vedea la ce pericole se expun dacă folosesc telefonul mobil la volan.

De asemenea, ei au putut testa echipamente avansate, precum Drug & Drink Driving Suits, proiectate să arate pericolele la care suntem expuși în cazul conducerii sub influența drogurilor sau a alcoolului.

Ford le acordă o importanță deosebită tuturor participanților la trafic, fie ei pietoni, fie bicicliști sau șoferi. În cadrul atelierului dedicat campaniei “Share the Road”, demarată de Ford în 2018, tinerii șoferi au putut testa o tehnologie VR revoluționară. Denumită “Wheel Swap”, aceasta le arată șoferilor și bicicliștilor lipsa de politețe generată de cealaltă tabără, lucru care poate duce chiar la accidente fatale.

Ford Driving Skills for Life este un program gratuit de conducere preventivă, lansat de Ford în urmă cu 16 ani în SUA și în România în 2014.

Ford DSFL este organizat cu sprijinul echipei de piloți de la Napoca Rally Academy, echipa campioană națională la raliuri. Bogdan Marișca, dublu campion național de raliuri, și Simone Tempestini, triplu campion național la raliuri și campion mondial în Junior WRC și WRC 3, sunt alături de Ford România în acest demers încă de la începutul programului.

Programul s-a bucurat de un real succes, astfel că aproximativ 8.000 de tineri șoferi din București, Craiova, Constanţa, Cluj Napoca, Iaşi, Braşov, Oradea și Timişoara au fost instruiți până în acest an.

Ford Driving Skills for Life are ca scop responsabilizarea socială și urmărește reducerea numărului de accidente, în special în rândul tinerilor, cea mai expusă categorie la accidente.

Turul Ford DSFL va continua în București în perioada 15-16 iunie și în Timișoara în perioada 29-30 iunie 2019.

Aproximativ 1.000 de tineri șoferi sunt așteptați să ia parte la acest program în cadrul sesiunilor desfășurate în România.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90