930 x122 grota rece

dacia

EXPRESS: DACIA VA LANSA O MAȘINĂ ELECTRICĂ „ȘOCANT DE ACCESIBILĂ”

Express: Dacia va lansa o mașină electrică „șocant de accesibilă”.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Publicația britanică Express informează că uzina Automobile Dacia din Mioveni ar urma să producă în viitor (în 2020 sau 2021) o mașină electrică al cărei impact (succes) pe piață ar putea fi similar modelelor Duster și Sandero.

Într-un interviu acordat publicației Express, presedintele pe Europa al Dacia, Jean Christophe Kugler, anunță că, în cazul producerii unei mașini electrice, prețul ei „va fi șocant de accesibil”.

Citiți și: Alertă la Dacia!

„Vom rămâne șocant de accesibili. Nu ne vom schimba politica și vom profita de puterea alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și de tehnologia dobândită pentru a putea reuși acest lucru.

(…) Avem toate tehnologiile electrice pregătite pe raft. Fiind parte a unei alianțe de acest nivel, atunci când avem nevoie de o tehnologie, dispunem de ea. Nu trebuie să negociem cu nimeni”, a spus oficialul Dacia, potrivit Express.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90