930×122 CAPRA 5

cnair

SCHIMBARE LA ROVINIETĂ. CE TREBUIE SĂ ȘTIE ȘOFERII

Schimbare la rovinietă. Ce trebuie să știe șoferii. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că a lansat portalul www.erovinieta.ro.

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Potrivit sursei citate, prin intermediul www.erovinieta.ro se pot realiza următoarele operațiuni:

-achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru folosirea podurilor de peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar;

Citiți și: CNAIR anunță că 20 de transporturi cu depășiri ajung în Pitești

-verificarea valabilității rovinietei;

-verificarea achitării peajului și a numărului de treceri făcute prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif;

-gestionarea unei flote de vehicule, care permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și a peajului.

Anumite operațiuni dintre cele menționate mai sus se pot realiza doar dacă utilizatorul iși crează un cont valid pe portalul www.erovinieta.ro.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peajul pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Toate aceste costuri sunt suportate de CNAIR.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3