New Profesional Consult 930 x 122

toyota

TOYOTA, LOCUL 3 LA ÎNMATRICULĂRILE DE AUTOTURISME NOI ÎN ARGEȘ

Toyota, locul 3 la înmatriculările de autoturisme noi în Argeș. După aproape 15 ani de prezență locală, în primele 5 luni ale anului 2019 marca Toyota a ajuns pe locul 3 în județul Argeș la înmatriculările de autoturisme noi, exceptând vehiculele comerciale.

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

“Am vrea să le mulțumim în primul rând clienților noștri, care ne-au acordat încredere în toți acești ani, precum și echipelor de vânzări și after sales pentru profesionalismul și dedicarea lor.

Toyota își consolidează poziția de top datorită producerii de autoturisme fiabile, sistemului Hybrid unic ca eficacitate și costuri în producția auto mondială, dar și datorită designului foarte evoluat din ultimii ani”, afirmă reprezentanții Toyota Pitești, Gheorghe Antonescu și Tibi Breazu.

Citiți și: (VIDEO) TESTEAZ-O!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3