New Profesional Consult 930 x 122

brânzoi

VEDETĂ PRO TV, MARE FAN HONDA

Vedetă Pro TV, mare fan Honda. Nu mulți știu amănunte despre viața de zi cu zi a lui „Brânzoi”, unul dintre personajele de bază din serialul Las Fierbinți de la Pro TV.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Actorul Ion Ionuț Ciocia, interpretul personajului, este un mare fan al mărcii de autoturisme Honda, fiind proprietarul unei Honde Civic Sedan nou-nouță.

Și pentru că viața persoanală se îmbină de multe ori cu cea profesională, ieri la barul lui „Bobiță” din Las Fierbinți a avut loc o întâlnire a posesorilor de Honda, „Brânzoi” fiind gazda evenimentului.

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

Fanii Honda organizează periodic întâlniri pentru a-și pune în valoare autoturismele pe care le au.

Menționăm că astfel de evenimente își au originea în grupul de Facebook Honda Civic Grup, deținătorii acestor frumuseți pe patru roți schimbând aici impresii și ponturi pe subiect. Actorul Ion Ionuț Ciocia este și el membru al acestui grup de socializare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3