New Profesional Consult 930 x 122

abonamente

BILETE ȘI ABONAMENTE ONLINE LA CINEMA ”BUCUREȘTI” ȘI FILARMONICĂ

Începând de astăzi, cinefilii pot achiziționa și online bilete pentru filmele care vor rula în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18, la Cinematograful „București”. Biletele pot fi procurate de pe site-ul www.bilete.ro, dar și de la casa de bilete a cinematografului piteștean.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Sâmbătă, 13 iulie 2019, la Cinema „București” va rula filmul „Să înceapă jocul”, în regia lui Steven Spielberg, iar duminică, 14 iulie, „Voxlux”, cu Natalie Portman și Jude Law.

De asemenea, din septembrie, de pe același site, www.bilete.ro, vor putea fi achiziționate și biletele și abonamentele care vor fi puse în vânzare pentru prima parte a stagiunii a XIII-a a Filarmonicii Pitești.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

Astfel, va fi posibilă vânzarea, cu titlu neexclusiv, în contul Filarmonicii, de bilete prin rețeaua bilete.ro (www.bilete.ro), cu opțiune de livrare prin curierat, prin casieriile proprii sau ale partenerilor bilete.ro (Poșta Română și magazinele Telekom/Germanos și Vodafone).

Vânzarea biletelor/abonamentelor în format fizic se va face prin intermediul sistemului de printare bilete al bilete.ro („sistem de ticketing”). Vânzarea biletelor în format electronic (tipărite de cumpărătorii clienți de bilete) se va face prin intermediul website-ului www.bilete.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90