930X122 MAIA

cinema bucurești

„BREAKING NEWS” LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi difuzat filmul „Tranzit”. Regia îi aparține lui  Christian Petzold, rolurile principale fiind interpretate de Franz Rogowski, Paula Beer și Godehard Giese. Filmul, o dramă, este o coproducție Franța-Germania.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

În timpul invaziei naziste, Georg fuge din Parisul asediat asumându-și identitatea unui autor mort ale cărui acte le posedă. Blocat în Marsilia, o întâlnește pe Marie, o tânără femeie disperată să-și găsească soțul dispărut, pe nume Weidel, exact bărbatul a cărui identitate o folosește acum Georg.

Citiți și: Pitești. E gratis!

„La fel ca și opera sa de până acum, cel de-al patrulea film al regizorului este elegant, plin de ingeniozitate și provocări intelectuale”, scriau după premiera de la Berlin cei de la „Screen Daily”. „Tranzit” se bazează pe romanul omonim al Annei Seghers, scris în exil.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 22 septembrie 2019, la Cinematograful „București”, tot de la ora 18, va fi difuzat filmul românesc „Breaking News”. Regia îi aparține Iuliei Rugină, în rolurile principale jucând Dorin Andone, Dorian Boguta, Ioana Flora, Voica Oltean și Andi Vasluianu.

După moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei sale fiice adolescente. În încercarea de a compensa moartea fostului lui coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Biletele pot fi achizionate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3